Middenburcht 98 3452 MT Vleuterweide

Pruiken en extensions

INGENAAIDE HAIR WEAVES (6-8 WEEKS)

Bij de vlechttechniek of het innaaien van een hair weave worden er van je eigen haar vlechtjes gemaakt, die op je hoofd worden vastgezet. Hieraan worden hair weaves vastgezet en vastgenaaid. Dit hele proces is tijdrovend en daarom ook kostbaar. De manier van inzetten belast ook vaak de hoofdhuid, daarom zijn ingenaaide hair weaves het meest geschikt voor dikker haar.

MICRO RING

De micro ring techniek vinden velen fijnste manier om permanente hair weaves in je eigen haar te zetten. Bij deze techniek neem je een plukje eigen haar en een plukje hair weave. Deze plukjes bevestig je aan elkaar door middel van een micro ring met siliconen binnenkant. De siliconen binnenkant zorgt voor extra bescherming van je haar en voor stevigheid. De micro ring wordt dicht geknepen in de natuurlijke haarvalling. Op deze manier is het niet schadelijk voor je eigen haar. Het is belangrijk de micro ringetjes gelijkmatig in te zetten zodat het gewicht van de hair weave goed verdeeld wordt over het eigen haar.

TAPE EXTENSIONS

Dan hebben we nog de tape extensions je hebt dan free partning boven op je haar of je maakt een hoge staart je ziet niet dat het extensions zijn.

Als je extension wilt is het beter een intake gesprek te boeken om je wensen en ook naar je kwaliteit van je haar door te nemen met onze specialiste . Er is altijd een passende oplossing voor elke haar type.

De prijzen variëren van vollume in je eigen haar aan te brengen of full head en lengte in je haar aan te brengen . Onze specialist kan elke kleur lengte voor je maken of je nou zwart haar hebt of blond !

De prijzen varieren van €25 per baan tot €400 met full head tape (40 tot 60 stuks let op dat is de eerste keer omdat je het haar ook moet aanschaffen en moet laten bevestigen). Wij werken alleen met echt haar.

Ervaringen

★★★★★

Goed geholpen, in de eerste behandeling al Super veel resultaat. Heel blij mee!

Babs

★★★★★

Heel goed geholpen door de vakkundige eigenaar. Er komt zeker een vervolg afspraak

Eunice

★★★★★

Deborah is een vakvrouw met aandacht voor alle details. Het is een ware verwennerij om door haar behandeld te worden.

Ruth

★★★★★

Een gezichtsbehandeling bij Deborah van Improve Clinic is een ware verwennerij. Deborah is heel goed in wat ze doet, heeft aandacht voor de kleinste detail en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uitgaat.

Sival

Improve Clinic

Informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Geen geld terug maar zoeken passende oplossing