Middenburcht 98 3452 MT Vleuterweide

06 - 5029 1011

Over ons

Ik vind het belangrijk klanten een beleving te geven die ze niet gauw vergeten. Dat begint met persoonlijke aandacht en gekwalificeerd specialist. Met aandacht voor detail en oog voor jouw look ik streef naar maximale tevredenheid. Voor het beste resultaat is het belangrijk eventuele instructies van de specialist juist op te volgen. Wij geven geen geld terug na een behandeling maar wanneer je niet blij bent met het resultaat bieden we altijd een passende oplossing.

Begin jaren ‘90 heb ik mijn allround schoonheidsspecialiste opleiding bij Berber Hoogkamer afgerond, mijn pedicure en internationale diploma’s behaald. Ik ben zeer gedreven in mijn werk (lees… perfectionistisch). In de loop der jaren heb ik allerlei cursussen en opleidingen gevolgd om altijd mee te gaan met de tijd en op de hoogte te zijn van de nieuwste snufjes. Ik maak mensen blij en dat geeft voldoening.

Er is niets mooiers dan mannen, vrouwen en kinderen die een  problemen ervaren met hun uiterlijk een oplossing op maat te bieden en hun de mooiste dag van hun leven te bezorgen. Die grote grijns bij het kijken in de spiegel in plaats van er telkens aan herinnerd worden dat je ziek bent. Ja, dat is mooi!

Deborah Flenter

Ervaringen

★★★★★

Goed geholpen, in de eerste behandeling al Super veel resultaat. Heel blij mee!

Babs

★★★★★

Heel goed geholpen door de vakkundige eigenaar. Er komt zeker een vervolg afspraak

Eunice

★★★★★

Deborah is een vakvrouw met aandacht voor alle details. Het is een ware verwennerij om door haar behandeld te worden.

Ruth

★★★★★

Een gezichtsbehandeling bij Deborah van Improve Clinic is een ware verwennerij. Deborah is heel goed in wat ze doet, heeft aandacht voor de kleinste detail en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uitgaat.

Sival

Improve Clinic

Informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Geen geld terug maar zoeken passende oplossing