Over ons

Style N Beauty staat voor kwaliteit

Klanten een beleving geven die ze niet gauw vergeten. Dat begint met persoonlijke aandacht en gekwalificeerde specialisten. Met aandacht voor detail en oog voor jouw look streven we naar maximale tevredenheid. Voor het beste resultaat is het belangrijk eventuele instructies van de specialist juist op te volgen. Wij geven geen geld terug na een behandeling maar wanneer je niet blij bent met het resultaat bieden we altijd een passende oplossing.

“Met de opening van Style N Beauty is één van mijn levenswensen in vervulling gegaan. Een fijne plek voor beautybehandelingen, hairstyling onder één dak”

Begin jaren ‘90 heb ik mijn schoonheidsspecialiste opleiding bij Berber Hoogkamer afgerond, mijn pedicure en internationale diploma’s behaald. Ik ben zeer gedreven in mijn werk (lees… perfectionistisch). In de loop der jaren heb ik allerlei cursussen gevolgd om altijd mee te gaan met de tijd en op de hoogte te zijn van de nieuwste snufjes. Wij maken mensen blij en dat geeft voldoening.

Er is niets mooiers dan mannen, vrouwen en kinderen die problemen ervaren met hun uiterlijk een oplossing op maat te bieden en hun de mooiste dag van hun leven te bezorgen. Die grote grijns bij het kijken in de spiegel in plaats van er telkens aan herinnerd worden dat je ziek bent. Ja, dat is mooi!

 

Deborah Ramjiawansingh

Onze merken

Maak kennis met een beautybehandeling

of knipbeurt bij Style N Beauty

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]