Middenburcht 98 3452 MT Vleuterweide

Haar kliniek

Erfelijk haarverlies (Alopecia)

Er zijn verschillende vormen van haarverlies met uiteenlopende oorzaken. Met name haarverlies dat erfelijk bepaald is (Alopecia Androgenetica) of dat is ontstaan na hormonale klachten kan goed worden behandeld met de haargroei stimulatie behandeling. Het is daarbij belangrijk dat er nog voldoende haren zitten om de groei te stimuleren. Bij een geheel kale hoofdhuid is deze behandeling niet geschikt en zijn haarstukken of een toupet betere opties.

Heb je als man last van de vorming van inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn? Dan is de kans groot dat je last hebt van erfelijke haaruitval. Hebt je als vrouw last van een licht terugtrekkende haarlijn of dunner wordend haar? Dan is de kans ook groot dat je te maken hebt met erfelijke haaruitval. De haarzakjes zijn in slaapstand en er is een oppepper nodig om de haarzakjes wakker te schudden.

Haargroei stimulatie kuur

Wanneer we starten met de behandeling haargroei stimulatie met Mesotherapie adviseren wij dit altijd in de vorm van een kuur. Om alle haren te behandelen zijn doorgaans 6 tot 8 behandelingen nodig. Afhankelijk van de indicatie en situatie kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Bij Style N Beauty gaat er een uitgebreide intake aan vooraf zodat we kunnen komen tot een behandelplan op maat voor het gewenste effect.

Om het gewenste effect te onderhouden of verder te verbeteren adviseren wij minimaal iedere 6-8 weken een losse behandeling tot een complete herhaal kuur na zo’n twee maanden.

De voordelen:
  • Remming van het haarverlies;
  • Verbetering van de haarkwaliteit;
  • Stimuleren van de haarproductie;
  • Reguleert de vetsecretie van de haarfollikels;
  • Bevordert de gezondheid van de hoofdhuid;
  • Bevordert de voedselopname door het haar.

Prijzen haargroei stimulatie

(Mesotherapie) haargroei stimulatie

per behandeling €150,-

Kuur van 6 behandelingen € 675,-

Kuur van 8 behandelingen € 875

Ervaringen

★★★★★

Goed geholpen, in de eerste behandeling al Super veel resultaat. Heel blij mee!

Babs

★★★★★

Heel goed geholpen door de vakkundige eigenaar. Er komt zeker een vervolg afspraak

Eunice

★★★★★

Deborah is een vakvrouw met aandacht voor alle details. Het is een ware verwennerij om door haar behandeld te worden.

Ruth

★★★★★

Een gezichtsbehandeling bij Deborah van Improve Clinic is een ware verwennerij. Deborah is heel goed in wat ze doet, heeft aandacht voor de kleinste detail en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uitgaat.

Sival

Improve Clinic

Informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Geen geld terug maar zoeken passende oplossing