Middenburcht 98 3452 MT Vleuterweide

Pedicure

Pedicure behandeling

Bij het gros van de bevolking is de verzorging van de voeten helaas een ondergeschoven kindje. Er zijn genoeg redenen te bedenken voor een pedicure behandeling in Utrecht. De behandeling is voor iedereen aan te raden, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen met diabetes mellitus, reuma, ouderen en voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen.

Het is zo vanzelfsprekend dat we kunnen lopen, springen en rennen dat we ons dit pas realiseren wanneer we ongemakken aan de voeten krijgen zoals eelt, likdoorns, kloven of een ingroei nagel. Door met regelmaat je pedicure bij improve Clinic te bezoeken kun je dergelijke ongemakken voorkomen of beperken.

Pedicure en diabetes

Als je diabetes hebt, kun je te maken krijgen met voetproblemen. Wondjes kunnen door een verminderd gevoel onopgemerkt ontstaan en genezen vaak moeizaam. Ook is de kans op een infectie vele malen groter. Een onschuldig wondje kan daardoor grote gevolgen hebben.

Pedicure en reuma

Een veel voorkomend probleem bij reuma is het ontstaan van voetklachten. Vaak zijn de voeten extra kwetsbaar en gevoelig door een veranderde voetstand, het dunner worden van de vetkussentjes onder de bal van de voet of schoenen die niet meer goed passen.

De pedicure behandeling:

  • Desinfecteren van de voeten;
  • Knippen en verzorgen van de nagels;
  • Verwijderen van overtollig eelt;
  • Behandeling van ingegroeide nagels;
  • Behandeling van likdoorns en kloven;
  • Vijlen van eelt;
  • Polijsten van de nagels.

Prijzen Pedicure

Kleine pedicure behandeling: Met o.a. Nagelriemen en vijlen zonder Eelt verwijderen. 45 min. € 50,-

Luxe pedicure behandeling: Met o.a. Eelt verwijderen en Gellak 60 min. € 65,-

Medische pedicure behandeling: Als u suikerziekte of reuma heeft  75 min. €75,-

Hoe ontstaan schimmelnagels?

Een schimmelnagel (ook wel onychomycose of kalknagel genoemd) is voor de meeste mensen een doorn in het oog. Sommige mensen vinden het onhygiënisch terwijl het een aandoening is die iedereen kan oplopen. Kenmerkend voor een schimmelnagel is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel.

De huidschimmel komt in de huid door besmetting via bijvoorbeeld een badkamer-, sauna- of zwembadvloer. Een nagelschimmel voedt zich goed in warme vochtige gebieden zoals in (sport-)schoenen.

Fox lasertherapie

Schimmelcrèmes zijn vaak niet sterk genoeg om bij de schimmel te komen, die zich aan de onderkant van de nagel bevindt. Een medicijnkuur moet langdurig gebruikt worden, is vaak duur en met vervelende bijwerkingen.

De Fox laser doodt de nagelschimmel zonder het omliggende weefsel te beschadigen. De Fox lasertherapie is veilig, effectief en zo goed als pijnloos. Twee of drie laserbehandelingen van een half uur, enkele leefregels toepassen en That’s it!

Resultaat en leefregels

Nagelgroei is een langdurig proces. Na zo’n 8 weken zal de eerste schone en heldere uitgroei van de nieuwe nagel te zien zijn. Een geleidelijke groei naar een gezonde nagel duurt ongeveer 9 tot 12 maanden.

Voor en na de behandeling dien je enkele leefregels in acht te nemen om herbesmetting te voorkomen. Onze pedicure informeert je verder over specifieke leefregels toe te passen na de behandeling.

Prijzen

Kalk-/schimmelnagel behandeling € 100,-   actie normaal of elders  €150,-

Per behandeling worden standaard alle 10 nagels (handen of voeten) behandeld met de FOX laser. Standaard 2  a 3 behandelingen nodig.

Heeft u een trauma nagel (nagel waar de zenuwen zijn aangetast door een ongeluk) die kunnen wel per nagel behandeld worden.)

per nagel €45

Ervaringen

★★★★★

Goed geholpen, in de eerste behandeling al Super veel resultaat. Heel blij mee!

Babs

★★★★★

Heel goed geholpen door de vakkundige eigenaar. Er komt zeker een vervolg afspraak

Eunice

★★★★★

Deborah is een vakvrouw met aandacht voor alle details. Het is een ware verwennerij om door haar behandeld te worden.

Ruth

★★★★★

Een gezichtsbehandeling bij Deborah van Improve Clinic is een ware verwennerij. Deborah is heel goed in wat ze doet, heeft aandacht voor de kleinste detail en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uitgaat.

Sival

Improve Clinic

Informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Geen geld terug maar zoeken passende oplossing