Middenburcht 98 3452 MT Vleuterweide

Nagels

Manicure behandeling in Vleuten

De manicure behandeling van Improve Clinic is een heerlijke wellness-behandeling voor je handen én nagels. Met de manicure behandeling in Vleuterweide geven jouw nagels en handen een oppepper zodat ze er weer verzorgd uit komen te zien.

Je handen worden dagelijks blootgesteld aan veel invloeden zoals kou, water en schoonmaakmiddelen. Dit kan ervoor zorgen dat de conditie van de nagels minder goed is en de handen droog aanvoelen. Je handen hebben extra aandacht nodig! Plan je afspraak voor een manicure behandeling in Vleuten bij Improve Clinic.

De manicure behandeling

Je vingers worden geweekt en ontspannen in een lauwwarm handbadje. De nagelriemen gaan de schoonheidsspecialiste verzorgen en de nagels worden in een mooie vorm gevijld. Dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. Na een korte ontspannende handmassage sluiten we af met een heerlijke handcrème.

Manicure extra’s

Aanvullend kunnen we beschadigde nagels voor je repareren zodat het geheel weer mooi en gezond uitziet.

Naar keuze kun je kiezen voor pouwder-gel of rubber-gel nagels voor extra stevigheid zodat je nagels niet breken of de natuurlijke nagels laten lakken met Gellak.

Gellak is een semi-permanente lak en wordt aangebracht als een normale nagellak en direct onder een led-lamp wordt uitgehard. Je bent met Shellac of Magnetic verzekerd van lak die ten minste 2 a 3 weken lang niet chipt of beschadigt.

Met powergel en of bildergel ,rubbergel worden tips op je uiteinden van je echte nagels bevestigd. Vervolgens wordt de opgebouwd uit e. Het kneedbare substantie wordt over je nagels aangebracht en uitgehard in de ledlamp.

Nail art, of eigenlijk het versieren van de nagels, kan op veel manieren. Met wat fantasie kun je ook zelf steeds andere ideeën verzinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze nagelstyliste maakt de mooiste creaties.

Ik gebruik geen acriel omdat de vloeistof een erge penitrerende geur heeft en is schadelijk voor de gezondheid is .

Tevens zit in de zorgpoort waar er ook medische behandelingen worden gedaan dan vind ik het niet gepast om schadelijke produkten te gebruiken .

Daarom gebruik ik Pouwder gel, Bildergel en Rubbergel.

De samenstelling van de pouwdergel is moduculair gezien even sterk als acriel (4 handjes )

De rubber gel wordt vaak ook gebruikt en is nu heel populair. (goed om van nagels bijten af te komen of korte nagels te laten groeien .

Prijzen Gellak
Gellak € 25,-
Rubbergel €30,- twee lagen €40,-

Verwijderen

Gellak verwijderen € 10,-

Prijzen kunst nagels

1 Kleur Pouwder gel € 37,50,-
2 Kleuren Pouwer gel € 40,
Pouwergel, bildergel,rubbergel met gellak € 62,50,
Opvullen € 27,5,-
Verwijderen set € 15,-
Supreme finish € 2,50

Gebroken nagel,
per nagel € 5,-

Prijzen nail art
Nail art / diamantjes vanaf € 10,- tot € 20,-

Ervaringen

★★★★★

Goed geholpen, in de eerste behandeling al Super veel resultaat. Heel blij mee!

Babs

★★★★★

Heel goed geholpen door de vakkundige eigenaar. Er komt zeker een vervolg afspraak

Eunice

★★★★★

Deborah is een vakvrouw met aandacht voor alle details. Het is een ware verwennerij om door haar behandeld te worden.

Ruth

★★★★★

Een gezichtsbehandeling bij Deborah van Improve Clinic is een ware verwennerij. Deborah is heel goed in wat ze doet, heeft aandacht voor de kleinste detail en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uitgaat.

Sival

Improve Clinic

Informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Geen geld terug maar zoeken passende oplossing