Wimperextensions

Wimperextensions in Utrecht

Wil je in de ochtend minder tijd kwijt zijn aan make-up en er altijd op je best uitzien? Met de wimperextensions van Lash Extend lijk je gezegend met mooie, volle en lange wimpers?

 

Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. De wimpers van Lash Extend zijn zijde zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

afspraak maken

One-by-one

Bij One-by-One wimperextensions wordt er telkens één extension op een enkel wimperhaartje geplaatst. Met de One-by-one lashes kies je voor een natuurlijke look. De one by one techniek richt zich voornamelijk op lengte en krul.

Russian Volume/2D-6D

Bij de Russian Volume/2D-6D bestaan de extensions uit twee tot zes haartjes per extension. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek. Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of kiest voor de meer glamoureuze look.

Wimperextensions opvullen

Voor een blijvend resultaat is het raadzaam je wimperextensions tijdelijk te laten opvullen. De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten.

 

Daarom raden wij aan tussen de 2 en 4 weken je wimperextensions te laten opvullen. Tijdens een opvul behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Verzorging:

  • Trek niet aan je wimpers en wrijf niet in je ogen;
  • Gebruik alleen speciale mascara voor wimperextensions;
  • Verwijder je wimperextensions nooit zelf;
  • Reinig met de daarvoor bestemde make up removers.

Prijzen

3d t/m 8d one by one
Wimperextensions behandeling € 80,- € 60,-
Opvullen na 1 week € 20,- € 10,-
Opvullen na 2 weken € 30,- € 20,-
Opvullen na 3 weken € 40,- € 30,-
Wimperextensions verwijderen € 20,- € 20,-
AFSPRAAK MAKEN