Wenkbrauwextensions

Wenkbrauwextensions in Utrecht

Ondertussen kennen we allemaal wel de wimperextensions. Het principe van de wenkbrauwextensions, oftewel semi-permanente wenkbrauwen is vergelijkbaar. Met de wenkbrauwextensions kun je heel subtiel jouw wenkbrauwen net dat beetje méér accent geven. Of misschien kies je juist voor hele volle wenkbrauwen.

 

Er worden één voor één wenkbrauwhaartjes aangebracht op de natuurlijke wenkbrauwhaartjes of op de huid tussen de natuurlijke wenkbrauwhaartjes om de wenkbrauwen te voller te maken.

Wenkrauwextensions

De wenkbrauwextensions moeten worden geplaatst door een ervaren browstylist met de juiste benodigdheden.

 

De semi-permanente behandeling van de wenkbrauwen bestaat uit het volledig shapen en modelleren van de wenkbrauwen. Bovendien kun je er voor kiezen je natuurlijke wenkbrauwen eerst te verven. Daarna kunnen de wenkbrauwextensions één voor één worden aangebracht. Maak gelijk een afspraak voor wenkbrauwextensions in Utrecht

wenbrauwextensions verwijderen

Refill

Tijdens een refill behandeling worden de losse wenkbrauwen verwijderd en nieuwe wenkbrauwextensions geplaatst. Voor een mooi blijvend resultaat is het raadzaam tussen de 1,5 en 3 weken te kiezen voor een refill behandeling.

Remove

Wenkbrauwextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Dit dient op een juiste manier te gebeuren en mag enkel en alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde schoonheidsspecialistes.

Prijzen wenkbrauwextensions

Wenkbrauwextensions behandeling € 50,-
Opvullen na 1 week € 15,-
Opvullen na 2 weken € 25,-
Wenkbrauwextensions verwijderen € 20,-