Vriesdroog ampullen (PBSerum)

Anti-aging centre in Leidsche Rijn

Wil jij ook af van die rimpels en als het even kan er tien jaar jonger uitzien? Onze huidspecialiste heeft jarenlange ervaring met huidverjonging en de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vriesdrooampullen. Style N Beauty is de anti-aging center in Leidsche Rijn(Utrecht) met oog voor resultaat.

 

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van huidverjonging. Afhankelijk van jouw huidtype stellen we een behandeling op maat op. Denk hierbij ook aan Mesotherapie waarbij op een pijnloze en naaldloze manier werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Of de DermaPen als nieuwste ontwikkeling op het gebied van Microneedling.

Afspraak maken

Revolutionaire vriesdroog ampullen van PBSerum

Wat voor lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum toch gelukt. Het gebruik van enzymen in de salon bij Style N Beauty en voor thuisgebruik op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. De vriesdroog ampullen van PBSerum is revolutionair in de wereld van huidverjonging en anti-aging.

 

In combinatie met de enzymatisch smartpeeling werken de producten snel en effectief in de diepere huidlagen. Ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Bevat geen conserveringsmiddelen en alleen maar 100% pure ingrediënten.

Krachtig resultaat

Doordat PBSerum Cosmeceuticals gebruik maakt van vriesdrogen, blijven enzymen en andere werkstoffen langer houdbaar. Zo kan de werking van de stoffen wel 15 jaar stabiel blijven. Hierdoor dringt de peeling door in de diepste lagen van de huid. Meer effect na de behandeling en een veel krachtiger resultaat

Geschikt voor:

  • een vale huid;
  • een huid met oneffenheden;
  • een gecombineerde huid;
  • een vette huid;
  • een huid met acne;
  • een huid met rimpels;
  • een verslapte huid;
  • een huid met couperose.

Prijzen

Anti-aging behandelingen

Vriesdroog ampullen

(PBC/Peeling fruitzuur)

120 min. € 150,-

Afspraak maken vriesdroog ampullen behandeling

Style N Beauty in Utrecht (Leidsche rijn) is de nieuwe salon voor iedereen die zich op een betaalbare manier mooi wil voelen. In een ongedwongen sfeer kun je terecht voor anti-aging behandelingen op maat. Maak gelijk een afspraak voor je vriesdroog ampullen behandeling van PBSerum in Utrecht.

AFSPRAAK MAKEN