Microneedling (DermaPen)

Anti-aging centre in Leidsche Rijn

Wil jij ook af van die rimpels en als het even kan er tien jaar jonger uitzien? Onze huidspecialiste heeft jarenlange ervaring met huidverjonging en oog voor resultaat. Style N Beauty is de anti-aging center van Utrecht.

 

Style N Beauty is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van huidverjonging en Microneedling. Afhankelijk van jouw huidtype stellen we een behandeling op maat op. Denk hierbij ook aan Mesotherapie waarbij op een pijnloze en naaldloze manier werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Of de revolutionaire vriesdroog ampullen van PBSerum.

Afspraak maken

Huidverjonging met Microneedling (DermaPen)?

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Microneedling. Met de dermapen maken we gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen en de aanmaak van collageen wordt versneld.

 

Voor een optimaal resultaat zijn de lengte van de automatisch vibrerende naaldjes zijn in lengte verstelbaar. Dit zorgt voor een optimale intensiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

DermaPen mogelijkheden:

  • Fijne lijntjes en rimpel;
  • Huidverslapping, striae, cellulitis;
  • Littekens weefsel en acne;
  • Grove huidstructuur en vergrote poriën;
  • Alopecia / kaalheid.

Prijzen

Anti-aging behandelingen

Microneedling (DermaPen) 120 min. € 150,-

Afspraak maken Microneedling

Style N Beauty in Utrecht (Leidsche rijn) is de nieuwe salon voor iedereen die zich op een betaalbare manier mooi wil voelen. In een ongedwongen sfeer kun je terecht voor anti-aging behandelingen op maat. Maak gelijk een afspraak voor je DermaPen behandeling in Utrecht.

Dermapen boeken