Microblading

Wat is Microblading?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

 

Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. Voor microblading in Utrecht ben je bij Style N Beauty aan het juiste adres.

Afspraak maken Microblading

Volledige reconstructie

Voor het meest natuurlijke resultaat kiezen we de juiste kleur en vorm passend bij je gezicht. We creëren de perfecte wenkbrauwen. Met microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren.

Gratis re-touch

Microblading blijft tusssen de 1 en 3 jaar goed zichtbaar. De houdbaarheid hangt af van het huidtype en levenswijze (zoals veel zonnen en cosmetische behandelingen).

 

Na je Microblading bij Style N Beauty plannen we gelijk een afspraak voor een ‘gratis’ re-touch. Dit zal één tot twee maanden na de eerste behandeling plaats vinden, afhankelijk van de droogte van je huid.

Prijzen microblading

Micro blading
Voor 2 behandelingen (re-touch binnen 12mnd)
€ 275,-
Re-touch na 12 maanden € 125,-
Afspraak maken microblading