Mesotherapie

Anti-aging centre in Leidsche Rijn

Wil jij ook af van die rimpels en als het even kan er tien jaar jonger uitzien? Onze huidspecialiste heeft jarenlange ervaring met huidverjonging en mesotherapie. Style N Beauty is de anti-aging center van Utrecht met oog voor resultaat.

 

Style N Beauty is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van huidverjonging. Afhankelijk van jouw huidtype stellen we een behandeling op maat op. Denk hierbij ook aan de DermaPen als nieuwste ontwikkeling op het gebied van Microneedling. Ook de vriesdroog ampullen van PBSerum is revolutionair in de wereld van huidverjonging en anti-aging.

Afspraak maken

Mesotherapie in Utrecht

Bij mesotherapie maken we gebruik van nauwelijks voelbare bio-stroompjes om werkstoffen zoals vitaminen of hyaluronzuur (lichaam eigen stof )in de diepere lagen van de huid te brengen. De stofwisselingsprocessen in de huid worden geïntensiveerd waardoor collageen (zorgt voor de stevigheid) en elastine (zorgt voor de veerkracht) ontstaan. De vorming van nieuwe vitale huidcellen wordt hiermee bevorderd.

 

De mesotherapie behandeling is geheel pijnloos en bij de behandeling raakt de huid niet beschadigd. Eerst worden de werkstoffen op je huid aangebracht. Daarna glijden we met een speciale elektrode zachtjes over je huid, waarbij je slechts een lichte prikkeling voelt.

Langdurig resultaat

Voor het verwijderen van rimpeltjes zijn er voor een optimaal resultaat zo’n zes tot acht behandelingen nodig.

 

Na de mesotherapie kuur adviseren wij één behandeling per zes weken om het resultaat vast langdurig te houden.

De voordelen:

  • Behandeling zonder gebruik van naalden;
  • Hét alternatief voor cosmetische injecties;
  • Rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld;
  • Gebruik van lichaamseigen stoffen;
  • Vrijwel pijnloos met snel zichtbaar resultaat.

Prijzen Mesotherapie

Anti-aging behandelingen

Mesotherapie 120 min. € 150,-

Afspraak maken Mesotherapie

Style N Beauty in Utrecht (Leidsche rijn) is de nieuwe salon voor iedereen die zich op een betaalbare manier mooi wil voelen. In een ongedwongen sfeer kun je terecht voor anti-aging behandelingen op maat. Maak gelijk een afspraak voor je Mesotherapie behandeling in Utrecht.

Mesotherapie boeken