Haarwerken

Haarreconstructie met oog voor jou

We begrijpen als geen ander dat haarverlies door ziekte of chemo een enorme impact kan hebben op je zelfvertrouwen en sociale leven. Overgaan tot een haarreconstructie is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Het aanmeten en aanbrengen van de haarstukken vinden plaats in de privé behandelruimte van onze kliniek. Jouw welzijn staat bij ons voorop!

 

We geven je uitgebreid advies en een prijsopgave voordat we met een persoonlijk behandelplan aan de gang gaan. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Voor het aanmeten van haarstukken en toupetten op maat ben je bij Style N Beauty in Utrecht (Leidsche Rijn) aan het juiste adres.

Haarstukken van 100% echt haar

Al onze haarstukken en toupets zijn van 100% echt haar en worden feilloos en onzichtbaar verwerkt in je eigen haar. De onderkant van de haarwerken is gemaakt van siliconen materiaal wat licht doorlatend is. Hierdoor zie je niet dat het een haarstuk is en is je eigen hoofdhuid gewoon te zien. Hiermee reconstrueren wij het haar op zeer natuurlijke wijze. Alsof je je eigen haar weer helemaal terug hebt.

Elke haarunit wordt haartje voor haartje met de hand gemaakt en bevat echt haar van dezelfde kleur, dikte en structuur als van jouw natuurlijke haar. Je kunt gewoon doen wat je gewend bent te doen en sporten, zwemmen of slapen is allemaal geen probleem.

Voordelen echt haar:

  • Kriebelen en prikken vele male minder;
  • De haarstukken kun je krullen en stylen;
  • Ziet er uit en voelt als je eigen haar.

Eerste consult, behandelplan

Tijdens een eerste consult bespreken we uitgebreid je haarproblemen en bepalen we welke oplossing hier het beste bij past. We proberen je een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen van het eindresultaat. Op basis van dit eerste consult gaan we samen een behandelplan op maat opstellen. Hierin houden we rekening met de situatie en je persoonlijke wensen.

Aanmeten en bestellen

Het is belangrijk dat een haarstuk goed wordt aangemeten. De haarstuk mag niet teveel bedekken want dan kan het er onnatuurlijk uit zien. Bedekt hij te weinig dan zie je alsnog kale plekken. Haar dikte kan verschillen van 80% intensiteit tot 250% en we maken een malletje van de behandelde oppervlakte. Dan kunnen we het juiste haarwerk bestellen.

Aanbrengen en knippen

Zodra het gewenste haarwerk binnen is verwelkomen we je weer in onze privé behandelruimte voor het aanbrengen van je haarstuk. Na het aanbrengen wordt je haar in het gewenste model geknipt en helemaal naar wens gestyled. Dit gebeurt in onze kapsalon op de beneden verdieping. Je krijgt een uitleg over hoe je het haarwerk het beste kunt verzorgen.

Prijzen haarstukken

Haarstukken € 500,- t/m € 1000,-
Vervolgbehandelingen

1x per 3 weken

€ 50,- per maand

Afspraak maken

Wil je af van die kale plekken en heb je behoefte aan een haaroplossing op maat? Plan dan vandaag nog je afspraak voor een eerste vrijblijvende consult bij Style N Beauty in Leidsche Rijn. Voor al je haarwerken in Utrecht en haaroplossingen op maat.

afspraak maken haarwerken