Haargroei stimulatie

Erfelijk haarverlies (Alopecia)

Er zijn verschillende vormen van haarverlies met uiteenlopende oorzaken. Met name haarverlies dat erfelijk bepaald is (Alopecia Androgenetica) of dat is ontstaan na hormonale klachten kan goed worden behandeld met de haargroei stimulatie behandeling. Het is daarbij belangrijk dat er nog voldoende haren zitten om de groei te stimuleren. Bij een geheel kale hoofdhuid is deze behandeling niet geschikt en zijn haarstukken of een toupet betere opties.

 

Heb je als man last van de vorming van inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn? Dan is de kans groot dat je last hebt van erfelijke haaruitval. Hebt je als vrouw last van een licht terugtrekkende haarlijn of dunner wordend haar? Dan is de kans ook groot dat je te maken hebt met erfelijke haaruitval. De haarzakjes zijn in slaapstand en er is een oppepper nodig om de haarzakjes wakker te schudden.

Stimuleren van de bloedcirculatie

Het draait allemaal om het stimuleren van de bloedcirculatie. Met een simpele hoofdhuid massages die je jezelf dagelijks kunt geven, stimuleer je de doorbloeding. Klieren gaan weer huid eigen olie (Sebum) produceren die je hoofdhuid beschermt en het haar voedt. Aanvullend kun je bij onze haar specialist terecht voor een haargroei stimulatie behandeling op maat.

Mesotherapie bij Haaruitval

De behandeling mesotherapie bij haaruitval heeft een dubbele werking. Haaruitval wordt gestabiliseerd en bestaand haar wordt weer sterker. Op deze manier zal een gezonde haargroei worden gestimuleerd. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een zogenaamde mesogun. Met behulp van dit apparaat worden diverse natuurlijke bouwstoffen en anti-oxidanten in de hoofdhuid gebracht met behulp van micro-injecties.

 

In sommige gevallen is een combinatietherapie nodig voor een optimaal resultaat. Dit kan bestaan uit medicatie, thuisproducten of microneelding voor verbetering van de doorbloeding. De haarspecialist zal hierover een advies op maat geven.

De voordelen:

  • Remming van het haarverlies;
  • Verbetering van de haarkwaliteit;
  • Stimuleren van de haarproductie;
  • Reguleert de vetsecretie van de haarfollikels;
  • Bevordert de gezondheid van de hoofdhuid;
  • Bevordert de voedselopname door het haar.

Haargroei stimulatie kuur

Wanneer we starten met de behandeling haargroei stimulatie met Mesotherapie adviseren wij dit altijd in de vorm van een kuur. Om alle haren te behandelen zijn doorgaans 6 tot 8 behandelingen nodig. Afhankelijk van de indicatie en situatie kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Bij Style N Beauty gaat er een uitgebreide intake aan vooraf zodat we kunnen komen tot een behandelplan op maat voor het gewenste effect.

 

Om het gewenste effect te onderhouden of verder te verbeteren adviseren wij minimaal iedere 6-8 weken een losse behandeling tot een complete herhaal kuur na zo’n twee maanden.

Prijzen haargroei stimulatie

(Mesotherapie) haargroei stimulatie € 150,-
Kuur van 6 behandelingen € 675,-
Kuur van 8 behandelingen € 875,-

Afspraak maken haargroei stimulatie

Plan vandaag nog een eerste consult met onze haar specialist en laat je informeren naar de mogelijkheden voor haargroei stimulatie bij Style N Beauty in Leidsche Rijn (Utrecht). De haar specialist neemt een behandelplan op maat met je door en gaat voor je aan de slag.

afspraak maken haargroei stimulatie