Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling in Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een relaxmomentje voor jezelf? Wil je even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Dan is het tijd voor een gezichtsbehandeling in de buurt. Maak dan kennis met een gezichtsbehandeling bij Style N Beauty in Leidsche Rijn.

 

Bij Style N Beauty werken we met gekwalificeerde huid specialisten. Je eigen schoonheidsspecialiste in Utrecht met een professionele kijk op je huid en persoonlijke aandacht voor jou. De schoonheidssalon die je weer laat stralen!

gezichtsbehandeling boeken

Uitgebreide huidanalyse

Benieuwd naar welk huidtype je hebt en wil je weten welke huidproducten niet mogen ontbreken in je dagelijkse huidverzorging? De huidanalyse vormt de basis voor het succes van een effectieve behandeling. Je komt van alles te weten over je huid en krijgt de gezichtsbehandeling die bij je past.

 

Na het vaststellen van je huidtype heeft onze huidspecialiste een goed beeld van jouw huid. Voor ieder huidtype en gewenst resultaat zijn er passende gezichtsbehandelingen en bieden we een behandelplan op maat.

Gezichtsbehandeling met DERMO28

Style N Beauty werkt met de cosmetica lijn van DERMO28 ‘Made in Italy’. Alle producten van DERMO28 zijn met precisie bestudeerd, betrouwbaar, veilig, getest op mensen en bovendien bewezen effectief. DERMO28 staat voor langdurige resultaten, een huid die glimlacht en schittert van vitaliteit en energie.

Basis gezichtsbehandeling

Facial, 60 minuten

Uitgebreide gezichtsbehandeling
  1. Uitgebreide huidanalyse;
  2. Reinigen van de huid;
  3. Stomen met de vapozone apparaat;
  4. Onzuiverheden verwijderen;
  5. Wenkbrauwen modeleren;
  6. Wimpers of wenkbrauwen verven;
  7. Gezichtsmasker;
  8. Gezichtscrème.

Prijzen

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling 60min. €75
Uitgebreide gezichtsbehandeling 75min

90min

€89

€150

Plan vandaag nog je gezichtsbehandeling in Utrecht op een moment waarop het jou uitkomt. Je bent van harte welkom bij schoonheidssalon Style N Beauty aan de Grauwaartsingel in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn. De eerste stap naar de beste versie van jezelf!

Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN