Acrylnagels & Manicure

Manicure

Manicure behandeling in Utrecht

De manicure behandeling van Style N Beauty in Leidsche Rijn is een heerlijke wellness-behandeling voor je handen én nagels. Met de manicure behandeling in Utrecht geven jouw nagels en handen een oppepper zodat ze er weer verzorgd uit komen te zien.

 

Je handen worden dagelijks blootgesteld aan veel invloeden zoals kou, water en schoonmaakmiddelen. Dit kan ervoor zorgen dat de conditie van de nagels minder goed is en de handen droog aanvoelen. Je handen hebben extra aandacht nodig! Plan je afspraak voor een manicure behandeling in Utrecht bij Style N Beauty.

De manicure behandeling

Je vingers worden geweekt en ontspannen in een lauwwarm handbadje. De nagelriemen gaan de schoonheidsspecialiste verzorgen en de nagels worden in een mooie vorm gevijld. Dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. Na een korte ontspannende handmassage sluiten we af met een heerlijke handcrème.

Manicure behandeling boeken

Manicure extra’s

Aanvullend kunnen we beschadigde nagels voor je repareren zodat het geheel weer mooi en gezond uitziet.

 

Naar keuze kun je kiezen voor acrylnagels of de natuurlijke nagels laten lakken met nagellak of Gellak. Dit kan met zoveel aandacht en originaliteit gebeuren dat het uitgroeit tot een waar kunstwerk met subtiele details.

Prijzen manicure

Manicure

Manicure behandeling* 30 min. € 25,-

Nagels

Nagels vijlen € 7,50
Nagels repareren, per nagel € 5,-

Nagels versiering

Gellak

Acrylnagels

Nail art

Gellak is een semi-permanente lak en wordt aangebracht als een normale nagellak en direct onder een uv-lamp wordt uitgehard. Je bent met Shellac verzekerd van lak die ten minste 2 weken lang niet chipt of beschadigt.

afspraak maken Gellak

Met acrylnagels worden tips op je uiteinden van je echte nagels bevestigd. Vervolgens wordt de acryl opgebouwd uit een mix van poeder en vloeistof. Het kneedbare bolletje acryl wordt over je nagels aangebracht en uitgehard in de buitenlucht.

afspraak maken acrylnagels

Nail art, of eigenlijk het versieren van de nagels, kan op veel manieren. Met wat fantasie kun je ook zelf steeds andere ideeën verzinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze nagelstyliste maakt de mooiste creaties.

afspraak maken nail art

Prijzen Gellak

Gellak € 15,-
Gellak

verwijderen

€ 10,-

Prijzen acrylnagels

1 Kleur 2 Kleuren
Acrylnagels, nieuwe set € 37,50 € 57,50
Acrylnagels, opvullen € 25,- € 35,-
Acrylnagels verwijderen € 10,- € 10,-
Gebroken nagel, per nagel € 5,- € 7,-

Prijzen nail art

Nail art / diamantjes € 10,- tot € 20,-